Anjankuja 3 Espoo

Uimahalli ja kuntosali

Uimahalli

Uimahallirakennus

Taloyhtiössä on erillinen uimahallirakennus, jonka itäpäädyssä on taloyhtiön omistuksessa oleva liiketila. Uimahalliosassa on erilliset saunaosastot naisille ja miehille sekä yhteinen allashalli. Allashallissa on 16,5 x 6 m x 1,4 m uima-allas sekä 7 x 2 x 0,5 m lastenallas.

Allasveteen lisätään klooria joka tuhoaa altaaseen pääsevät epäpuhtaudet lukuunottamatta ureaa. Allasveden laatua seurataan päivittäin mittaamalla veden klooriylijäämä ja PH-arvo. Allasvesi puhdistetaan kierrättämällä sitä painepumppujen avulla hiekkasuodattimen läpi. Asukkaiden käytössä on kolikoilla toimiva solarium.

Järjestyssäännöt

Uimahallin tarkoituksena on tarjota asukkaille tilaisuus peseytymiseen ja virkistäytymiseen. Tämän tasapuolisesti toteutumisen takia on hallin käyttäjien noudatettava kaikille yheisiä järjestyssääntöjä.

Korostetaan huolellisen peseytymisen merkitystä ennen saunomista ja uimaan menoa. Uima-asua ei saa käyttää saunassa. Allasalueella on käytettävä asiallista uima-asua.

Uimahallissa ei ole taloyhtiön puolesta järjestettyä valvontaa, joten vanhempien tulee huolehtia lastensa turvallisuudesta itse paikalla ollen opastaen lapsia toimimaan siten etteivät he häiritse muita paikalla olevia. Aukioloajan päätyttyä käy päivystäjä tarkastamassa tilat.

Uimahallin käyttökorttia ei saa luovuttaa ulkopuolisille. Asukkaat voivat tuoda mukanaan uimahalliin vieraansa – kumminkin enintään neljä henkilöä. Tällöin isäntien tulee huolehtia siitä että myös vieraat noudattavat hallin järjestyssääntöjä. Uimahallin tiloissa on tupakointi kielletty, samoin päihtyneenä esiintyminen. Alastomana uiminen ja hyvän tavan vasstainen käytös on kielletty.

Aukioloajat

Yleiset käyttövuorot ovat:

  • ma, ti, ke ja pe klo 06.00 – 09.00 ja 16.00 – 22.00
  • to klo 06.00-09.00
  • la ja su klo 12.00 – 22.00

Huomaa että sisäänpääsy päättyy noin 15 minuuttia ennen vuoron loppua.Kuntosali

B-talon pihanpuoleisen sisäänkäynnin vieressä on kuntosali joka on varustettu voima- ja kuntoharjoittelun perusvälineistöllä. Käyttäjät pitävät salin järjestyksessä. Salin käyttö on sallittu päivittäin klo 21.00 saakka. Kuntosalissa tulee käyttää sisäjalkineita. Kuntosali on ainoastaan talon asukkaiden käytössä. Lapset voivat käyttää salia vanhempien valvonnassa.