Anjankuja 3 Espoo

Kysymyksiä ja vastauksia

Lähetä kysymys sivuille: palaute@anjankuja3.fi

Mistä voi ostaa parvekelaseihin osia?


Parvekelasien osia saa ostettua

Lumon Suomi Oy
Kalliosolantie 8
VANTAA
avoinna klo 7-15.30

Mitä on tulossa Makuunin paikalle vuokralaisena? Tila on ollut tyhjänä jo aika kauan, onko tilaa markkinoitu aktiivisesti? Vuokratulot olisivat varmaan tervetulleita taloyhtiön ylläpitokustannusten kattamiseen.

Toinen kysymys mahdollisesti taas tulevasta kylpyhuoneremontista.

1. Putkistoremontin aikana tehtiin kylpynuoneeseen muutoksia toivomusten vastaisesti ja silloiset rakennusmiehet jättivät seinät aivan hirveään kuntoon; isoja reikiä ja likaa.

2. Kylpyhuoneeseen tehtiin omin kustannuksin iso remontti, kun seinät käsiteltiin ja muutenkin saatiin taas siistiksi. Remontti kesti viikon ja maksoi tuhansia.

3. Nyt olemme listalla, jossa kylpyhone käsittääkseni revitään taas auki ja aletaan laittaa laatat. Kuka maksaa kaiken tämän turhan remontin?

4. Ja mikä ajankohta on mahdollisesti suunnitteilla?

5. Meillä oli itsellä tarkoitus vielä vaihtaa lavuaari ja hyllystöjä. Nyt kaikki seisoo keskeneräisenä.

Koiramainen kysymys, ovatko 4 uros-huskya todella vakituisia asukkaita B-talossa?Makuunin tila on ollut kahdella välittäjällä ja sitä on näytetty noin 10 kertaa, mutta se ei ole vielä tuottanut tulosta.

1. Pukistoremontin toteutuksessa urakoitsijalla oli vain rajallinen mahdollisuus poiketa suunnitellusta toteutustavasta.

2. Mikäli kylpyhuoneen remontin yhteydessä on jo tehty vaatimusten mukaiset vesieristykset, ei sitä tarvitse uudestaan remontoida.

3. Kylpyhuoneremontissa taloyhtiön vastuulle kuuluu vesieristeet. Taloyhtiö maksaa viimeisessä yhtiökokouksessa tehdyn päätöksen mukaan perustason laattojen hinnan. Mikäli osakas haluaa hienommat laatat, on erotus osakkaan maksettava.

4. Urkoitsijoilta on pyydetty tarjoukset ja elokuun lopussa tehdään valinta. Todennäköisesti aloitus on jo tämän vuoden puolella ja työt tehdään urakoitsijan kanssa sovittavaan tahtiin.

5. Sama lavuaari ja hyllyt on mahdollista sijoittaa uudelleen kun kylpyhuone on valmis.

Huskyistä tai muista koirista ei ole parempaa tietoa. Taloyhtiöllä on syytä puuttua kotieläinten pitoon silloin kun esiintyy haittoja tai häiriöitä tai rikotaan järjestyssääntöjä ja lakia.

pj. Hannu Ansa


Aku 3:n yhtiökokous 26.4.2012

Kylpyhuoneiden peruskorjaus:

Hallitus esittää, että tästä eteenpäin kunnostustarpeessa olevat kylpyhuoneet kunnostetaan siten, että kylpyhuoneen lattia ja seinät vesieristetään ja laatoitetaan kokonaan taloyhtiön lukuun, silloin kun taloyhtiö teettää remontin. Ratkaisu on paljon kestävämpi kun muovimatto lattiaan ja lasikuitukangas seiniin ja hinta on lähes sama.

Kysyttiin puheenjohtajan mielipidettä loukataanko tässä osakkaiden yhdenvertaisuutta kun tähän asti on vain laitettu muovimatto ja lasikuitukangas seiniin taloyhtiön lukuun. Pihlajamäki totesi, että periaatteessa taloyhtiön vastuulla on korjata vesieristys alkuperäiseen tasoon. Ajat ovat kumminkin muuttuneet ja muovimatto lattiassa ei ole enää tätä päivää. Pihlajamäen mukaan osakkaiden yhdenvertaisuutta ei loukata, jos tästä eteenpäin kunnostustarpeessa olevat kylpyhuoneet korjataan laatoittamalla lattiat ja seinät.

Hallituksen esitys hyväksyttiin.

Hallitus tekee tämän pohjalla päätöksen asiasta elokuun lopulla.

Makuunin tilaa tarjotaan, mutta vielä ei ole tärpännyt.

Hallituksen puolesta Esa Rinne